ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH

ΠΕΡΙΟΧΗ

Οι ιαματικές πηγές Καβασίλων και Αμάραντου

Στην περιοχή της Κόνιτσας υπάρχουν σημαντικές ιαματικές πηγές, όπως τα λουτρά Καβασίλων και Αμαράντου, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων ήταν γνωστές από τη μέση βυζαντινή εποχή. Τα ιαματικά λουτρά των Καβασίλων απέχουν περίπου μισή ώρα από το ξενοδοχείο και διαθέτουν υποδομή για λουτροθεραπείες. Είναι κατάλληλα για τη θεραπεία πλήθους παθήσεων όπως: αναπνευστικών, γυναικολογικών, ορθοπεδικών , δερματικών και ρευματοπαθειών.

Βόρεια του χωριού Αμάραντος, σε υψόμετρο 1260μ., βρίσκονται τα ιαματικά ατμούχα λουτρά Αμαράντου, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από το ξενοδοχείο, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι κατάλληλα για πολλές παθήσεις.

Και τα δύο λειτουργούν τους καλοκαιρινούς μήνες από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΟΧΗ:

ΚΟΝΙΤΣΑ | ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΑ | ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Ανάμεσα σε δύο σημαντικές περιοχές, την Κόνιτσα και το Ζαγόρι.

Το ξενοδοχείο «Φαράγγι» βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, ανάμεσα στην Κόνιτσα και το Ζαγόρι, κοντά στο χωριό Κλειδωνιά, και συγκεκριμένα, στο 51ο χιλιόμετρο Ιωαννίνων-Κόνιτσας, δίπλα στο παλιό πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς και στον ποταμό Βοϊδομάτη, στο καθαρότερο ποτάμι της Ευρώπης. Απέχει μόλις 6 Km από τα Ζαγοροχώρια, 10 Km από την Κόνιτσα και περίπου μισή ώρα από τα Ιωάννινα. Αποτελεί ιδανικό σημείο για τις εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή όλες τις εποχές του χρόνου σ΄ ένα ήσυχο, οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον.